Agrilympics

We zijn verheugd te mogen aankondigen dat de tweede editie van de Agrilympics plaatsvindt op Warmonderhof, tijdens het Eeuwfeest!

Het organiserend-comité trekt alles uit de kast voor deze competitie, waarin boeren, tuinders en andere agrarische vakidioten uit alle windstreken het tegen elkaar opnemen in een reeks proeven. Denk aan de 100 meter vrije slag schoffelen, estafette wieden, strobaal werpen, schat je kratje, landbouw-pictionary en nog veel meer. Voor het beste en coolste outfit scoor je extra punten (dit kan net het verschil maken!).

 

Geen tijd hebben is geen optie, jij hebt je zaakje op orde en kan dus gerust alleen of met je team naar Dronten afreizen. Op de Agrilympics laat je zien dat jij een vakmens bent, je bent snel, soms precies en soms grof maar altijd heldhaftig en hebt kennis van zaken! Wint jullie team, dan gaan jullie dit jaar naar huis met “De Gouden Schoffel”.

Update: er hebben zich inmiddels acht teams ingeschreven voor de Agrilympics! Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om je aan te melden.

Binnenkort verschijnt er op deze pagina meer informatie over het Agrilympics programma.